Koç burcu 4 mayıs 2010 yorumu

null
Kendinize güvenli ve moralli olduğunuz konularda aceleci kararlar sakıncalar getirebilir. Bu bağlamda ekip içinde bazı görüşmelerin, bir kısım şeyleri belirleyici özelliği olabilir. Ev konulu telaşlı koşuşturmalar söz konusu. Yeni düzenleme niyetleri, coşkusu kadar, gerilimini de getirecek. Akılcı ve mutlaka ortak tercihler olası gerginlikleri azaltabilir.

Aşk Yaşamı: Mutluluğunuz dış koşullara çok bağlı. Kısa ayrılıklar sonrasının coşkularını yaşıyorsunuz. Bu aralar epeyce uzun bir zamanı birlikte geçirme şansınız olacak, sevinebilirsiniz.

İş Yaşamı: Meslek dışı bir iş, içinde sevdiğiniz bir arkadaşınızın olması nedeniyle sizi ilgilendirecek. Sizin deneyiminizin ve bazı ilişkilerinizin başkalarınca değerlendirilmesi hoş olmuyor. Bu konuda daha ödünsüz tavırlar içine girmelisiniz.

Para Durumu: Yakında sevinçleriniz var, uzun vadeye yaymak sizin elinizde. Gereksiz bazı şeylere para yatırdığınızı fark ettiğinizde geri dönüşü olmuyor. Önümüzdeki günler biraz hesaplı olmak durumundasınız.

Dikkat: Sosyalleşme adına sergilediğiniz dağılmışlık, ciddi boyutlarda zamanlama problemleri yaşatabilir. Kıymetli zamanınızı boşa tükettiğiniz alanlardan çekilmelisiniz.

Mayıs 3, 2010 tarihinde Günlük Burç Yorumları içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Yorum bırakın