Başak burcu 9 Mayıs 2010 yorumu

null
Sağlık konularında bazı endişeler, bir uzman desteği ile daha serinkanlı değerlendirmelere dönüşecek. Kısa da olsa, buna bir süre zaman ve enerji harcamanız gerekecek. Bugünlerde iletişim konularında bazı tıkanmalar söz konusu. Bununla ilgili olarak, muhtemelen yapacağınız kimi görüşmelerden, beklentinizin altında kazançlarla çıkabilirsiniz.

Aşk Yaşamı: Gündelik sorunların etkileyemeyeceği bir ilişki içinde değilsiniz. Biraz fazla kolayca kabullendiğiniz uyumsuzluklar, sizi şimdilik fazla rahatsız etmiyor, ama bir süre sonra sıkılabilirsiniz.

İş Yaşamı: Aradığınız destekler bugünlerde kapınıza gelebilir. Haksızlığa tahammül edemiyorsunuz. Ama başkalarına yapılan haksızlıklara tepkinizle fazla ilgi odağı oluyorsunuz.

Para Durumu: Sıkıntı çektiğiniz konularda parayı kurtuluş gibi görüyorsunuz. Küçük hesaplardan kurtuluşu büyük umutlara bağlamanız, aslında umutsuzluğunuzu gösteriyor olabilir.

Dikkat: Bu sıralar kulağınız her zamankinden daha fazla delik olmalı. Birtakım çekincelerle size ulaştırılamayan bazı yararlı bilgileriniz var. Koşullar elverdiğinde duyacaksınız.

Mayıs 8, 2010 tarihinde Günlük Burç Yorumları içinde yayınlandı ve , , , , , , , , , , , , , , , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin. Yorum yapın.

Yorum bırakın